Παραλίες

Παραλία Καλιφτέρι

KALIFTERI BEACH

Παραλία Λαγούδι

LAGOUDI BEACH
LAGOUDI BEACH
LAGOUDI BEACH
LAGOUDI BEACH
LAGOUDI BEACH
LAGOUDI BEACH
LAGOUDI BEACH
LAGOUDI BEACH
LAGOUDI BEACH
LAGOUDI BEACH
LAGOUDI BEACH

Παραλία Αμποβός

AMPOVOS BEACH
AMPOVOS BEACH
AMPOVOS BEACH

Επειδή οι διακοπές είναι συνώνυμες με παραλία, θάλασσα και ήλιο, σε ένα παραθαλάσσιο χωριό ,όπως η Άφησσος, με την πιο καθαρή θάλασσα σε όλο τον Παγασητικό, σίγουρα θα περάσετε πολλές ώρες ξαπλωμένοι στις παραλίες της.

 

Τρεις είναι οι παραλίες στις οποίες μπορείτε να κολυμπήσετε. Λίγο πριν μπείτε στο χωριό, βρίσκετε την παραλία Καλιφτέρη. Στην είσοδο του χωριού συναντάται ένα μικρό κολπίσκο το Λαγούδι και στο τέλος του παραλιακού δρόμου, αφού διασχίσετε όλο το χωριό θα φτάσετε στον Αμποβό. Η Καλιφτέρη και ο Αμποβός είναι οργανωμένες παραλίες, ιδανικές για όποιον θέλει να τα έχει όλα στα πόδια του. Το Λαγούδι, είναι παρθένα παραλία, ένας μικρός επίγειος παράδεισος για όποιον επιζητά φυσική ομορφιά και ησυχία. Το Mirto Aparmtents απέχει 600μ από τον Αμποβό, 450μ από το Λαγούδι και 750μ από την Καλιφτέρη.

 

Και στις τρεις παραλίες υπάρχει βοτσαλάκι. Η θάλασσα ενδείκνυται για παιδιά γιατί είναι καθαρή, βαθαίνει σταδιακά και είναι πάντα ήρεμη εξαιτίας της τοποθεσίας του χωριού (Παγασητικός κόλπος). Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι πως δεν θα χάσετε κανένα μπάνιο εξαιτίας του αέρα και των κυμάτων,όπως μπορεί να τύχει στο Αιγαίο.

 

Το παράξενο είναι ότι παρόλο που και οι τρεις παραλίες ανήκουν στον Παγασητικό κόλπο, η καθεμία σου προσφέρει μια διαφορετική οπτική του μαγευτικού τοπίου που απολαμβάνεις όταν κολυμπάς, αλλά ακόμα και του ίδιου του νερού με τις διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις, λες και δεν βρίσκεσαι στην ίδια θάλασσα. Πραγματικά, καταλήγεις να μην ξέρεις ποια να πρωτοδιαλλέξεις.